Schoolgids

De schoolgids wijst u de weg op onze school. De gids is bedoeld om u te laten zien wat voor school we zijn en bevat daarom informatie over;

• De visie van de school
  • Het beleid van de school
  • De schoolorganisatie
  • De leerresultaten
  • De omgang met ouders en kinderen
  • De zorg voor alle leerlingen
  • De wijze waarop we werken aan de kwaliteit van ons onderwijs

Daarnaast treft u ook veel praktische informatie aanzoals ;

• De schooltijden
  • De schoolvakanties en vrije dagen
  • De dagelijkse gang van zaken

De schoolgids bestaat uit twee delen.  In het eerste deel treft de informatie omtrent de inrichting, beleid en organisatie van de school, in het tweede deel treft u de actuele gegevens van het lopende schooljaar zoals gymtijden, namen en adressen.

Jaarkalender

Hierin zijn alle evenementen die gepland zijn zoals bijvoorbeeld vieringen, ouderavonden en sportdagen opgenomen. Ook de vakanties en studiedagen worden hierop vermeld zodat u hier ruimschoots van te voren rekening mee kunt houden. Door deze kalender een handig plaatsje in uw huis te geven bent u altijd op de hoogte van de activiteiten op school. De Jaarkalender is digitaal apart opgenomen, maar kunt u ook downloaden.

Wilt u de schoolgids bekijken of downloaden? Klikt u dan hier .

Wilt u alleen deel 2 van de schoolgids bekijken of downloaden? Klikt u dan hier.

Wilt u de jaarkalender bekijken of downloaden? Klikt u dan hier. (update 30-8-2017 kalender  schooljaar 2017-2018 geplaatst)

DSC_1414 IMG_4163
LRM_EXPORT_20171201_092319_resized_1 IMG_5579