INFORMATIE EN OPEN DAG

Folder

Om u goed te informeren over de gang van zaken op onze school is een folder beschikbaar. De folder geeft beknopt weer waar de school voor staat en korte informatie. Wilt u de folder bekijken of downloaden? Klikt u dan hier.

Een kijkje nemen op school - Open dag

Voordat u een basisschool kiest voor uw kind stellen we u graag in de gelegenheid een afspraak te maken om op school te komen kijken. U kunt daarvoor contact opnemen met de directie van de school (zie hiervoor de contactgegevens).Jaarlijks organiseert de school een Open Dag in het voorjaar. Deze dag wordt georganiseerd voor alle ouders van kinderen in Berkel-Enschot waarvan hun zoon of dochter na de zomervakantie 4 jaar worden. Deze ouders ontvangen van de directies van de basisscholen hiervoor een uitnodiging.

Vanzelfsprekend is de Open Dag ook voor ouders die overwegen kinderen op onze school aan te melden.In de ochtend is de school open en kunt u een kijkje komen nemen. U krijgt dan een indruk van een gewone schooldag op onze school. Leerkrachten en directie zullen beschikbaar zijn om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

U bent welkom van 8.45 uur tot 12.00 uur. Loop gerust binnen!

Ook ’s avonds is de school geopend en zal de directie u informeren over de school. We vragen u dan om 19.30 uur aanwezig te zijn. Na de presentatie kunt u een kijkje nemen in de groepen en vragen stellen.

De Open Dag is dit schooljaar gepland op woensdag 22 maart 2017

Portret van de school

Om u een indruk van de school te geven hebben we ook een kort filmpje gemaakt. In dit filmpje laten we u een aantal kenmerken van de school zien.

Wilt u een kijkje nemen in de klas?   Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie van een dag in een kleutergroep.

Ook van een dag in groep 7 hebben we een korte film gemaakt.
Hier een impressie van groep 7.

IMG_5658 DSC_1974
IMG_4059 DSCF0508 (800x600)