Welkom

Het team van basisschool St. Caecilia wil belangstellenden graag informeren over het onderwijs op onze school. In de schoolgids is een uitgebreide beschrijving  te vinden. De schoolgids vindt u ook terug op deze website. Een aantal belangrijke onderwerpen zijn te vinden onder de submenu's.
Ouders die op zoek zijn naar een goede school voor hun kinderen nodigen we graag uit daadwerkelijk een kijkje te komen nemen op onze school. We nodigen u uit een afspraak te maken (zie voor gegevens onder contact). Jaarlijks organiseert de school een Open Dag speciaal bedoeld voor ouders die een school zoeken voor hun kleuter. Daarvoor is ook een speciale folder beschikbaar.
In deze folder hopen we u duidelijk te maken wat onze school bijzonder maakt en dat een keuze voor onze school een goede keuze is.

IMG_2615 DSCF4443
DSC_2001 20160913_091546