Ouderraad School


De ouderraad ondersteunt het schoolteam bij allerlei activiteiten zoals Sinterklaas, Kerstmis, sportdag enzovoorts. Jaarlijks worden er ouders gekozen in de ouderraad op voorstel van de zittende ouderraad. Iedereen die belangstelling heeft voor deelname, kan zich aanmelden bij de voorzitter van de ouderraad. Wij vinden actieve ouderhulp erg belangrijk voor onze school.

De ouderraad bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester met daarnaast een aantal leden, die een speciale taak hebben binnen de ouderraad. 

Om de activiteiten van de ouderraad te kunnen financieren wordt aan ieder gezin een vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. De hoogte van dit vrijwillige bedrag kan worden beïnvloed door het aantal kinderen, dat men per gezin op school heeft zitten. Meer informatie hierover tref je onder hoofdstuk "Vrijwillige Ouderbijdrage" aan.

Lijkt het je leuk om de school te ondersteunen en wil je graag aansluiten bij de ouderraad, geef dit dan door aan de voorzitter van de ouderraad: Cornelie van Glerum. 
Wil je contact met de ouderraad van de school? Stuur dan een mail naar ouderraad@bs-caecilia.nl

Nieuws

Staking 12 december
Sint weer op school
FLL

Kalender

13 december  -   Nieuwsbrief 8
21 december  -   Kerstviering
25 december  -   Eerste Kerstdag
25 december  -   KERSTVAKANTIE

Uit het fotoboek

DSCF5545 DSCF4512
DSCF4472 DSCF4494