Aanmelden

Wordt jullie kind binnenkort 4 jaar of komen jullie in Berkel-Enschot wonen? Hebben jullie belangstelling voor onze school en de faciliteiten van het Kindcentrum? Neem dan contact op voor een afspraak. We laten jullie graag de school zien in bedrijf zodat je een reële kijk op onze school krijgt.
Wil je nu al een beeld van de school krijgen? Onder het menu School - Informatie en open dag vind je een korte impressie van een dag in één van onze kleutergroepen. Klik hier om naar deze pagina te gaan.
Klik hier voor onze gegevens om contact op te nemen.

Jaarlijks organiseert de school een Open Dag voor ouders die belangstelling hebben om hun kind op onze school aan te melden. Onder het kopje School en het tabblad  Informatie en Open Dag vind je hierover meer informatie. Daar vind je ook informatie over de folder en schoolgids van onze school. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan op onze website.

In de regio werkt een groot aantal kinderopvang organisaties met het digitale overdracht instrument ‘Naar groep 1’. Ook onze school werkt daarmee.   Je  ontvangt van de kinderopvang tijdens het afsluitende gesprek een brief met daarin een drietal codes. Met deze codes kan onze school de gegevens en informatie van jullie kind binnenhalen. Als er een aanvullend gesprek tussen kinderopvang en de basisschool plaatsvindt, is dit altijd met jullie toestemming.
Op de kinderopvang en op de basisschool ligt het protocol digitale overdracht kind gegevens ter inzage. Willen jullie meer weten over het overdracht instrument “ Naar groep 1” Klik hier om dit protocol te downloaden.

Aanmeldformulier en toelichting

In het kader van de wet Passend Onderwijs zijn binnen het samenwerkingsverband Plein 013 afspraken gemaakt over de aanmeldprocedure. In overleg met de andere basisscholen van Berkel-Enschot hebben we daarna een aanmeldformulier opgesteld. Mochten jullie je kind aan willen melden op onze school kun je dit formulier printen, invullen en op school afgeven.

Wij vragen jullie vriendelijk ook de toelichting bij het aanmeldformulier te lezen.

Voor het aanmeldformulier klik hier.
Voor de toelichting op het aanmeldformulier klik hier.

foto_2 LRM_EXPORT_20171201_091914_resized_1
20161005_100033 DSCF5571